hBC - Uw optie voor Volksdemocratie!

Ingezonden stukken.

November 2018

We willen graag dat u uw vrije meningsuiting ook werkelijk kan uitvoeren. U kent vast ook dat gevoel wel dat u niet gehoord wordt, uw ei niet kwijt kan.

Dat is in de huidige wereld van zelfgenoegzame politiek en daarmee samenwerkende mediaplatformen én de ondersteuning welke vanuit politie en justitie plaatsvindt, eigenlijk ook niet verwonderlijk.

Daarom zullen we middels een 'eigen initiatief' pogen voor elkaar te krijgen u wel die ruimte te bieden.

U zendt uw stukken in, voorzien van naam, telefoonnummer en e-mailadres. Dit doet u via de 'contactpagina' van deze website. Of u klikt op de button 'Naar contactpagina' hiernaast.

___________________________________________________________
We houden onszelf altijd het recht om teksten aan te passen of niet te plaatsen. U dient namelijk wel de fatsoensnormen te hanteren.
Ook blijft u altijd eindverantwoordelijk voor hetgeen u laat plaatsen.

Uw artikel komt, voorzien van naam en indien gewenst voorzien van meerdere gegevens (niet zijnde links naar dag/week-bladen, politieke partijen of andere instanties die media zijn of bezitten) dus met betrekking tot uzelf, op de pagina Mens & Maatschappij of Leven & Religie. Gecategoriseerd op jaar, maand en in de maand op datum.
Altijd makkelijk terug te vinden dus.

In teksten worden na plaatsing geen wijzigingen aangebracht.
Als u tekst wenst te veranderen dan zal u het eerste artikel moeten laten verwijderen om vervolgens een nieuw/aangepast stuk te laten plaatsen. Dit komt dan ook in de maand van inzending te staan, niet op de plaats van het eerste artikel.

 

In principe, mits de wettelijk gebruikelijk zijnde regelgeving niet wordt geschonden en fatsoensnormen niet overschreden worden, wordt alles geplaatst. Ook dienen stukken niet in strijd te zijn met het streven te komen tot volksdemocratie. Het streven hier is namelijk om de parlementaire democratie op te heffen en te regeren middels
volksdemocratie waarbij uw stem gehoord zal MOETEN worden.

We zien uw ingezonden stukken graag tegemoet.
Plaatsing verzorgen we z.s.m. maar houdt u wel rekening met lees en verwerkingstijd. Ga even uit van van 4-5 dagen zonder hieraan rechten te verbinden!

 

Ingezonden stukken die nergens overgaan of ronduit beledigend zijn zullen verwijdert worden. E-mailadressen van afzenders geblokkeerd.

 

NEXIT