hBC - Uw optie voor Volksdemocratie!

Pegida Nederland is ontstaan doordat Edwin Wagensveld bekendheid heeft opgedaan met het houden van speeches bij o.a. Pegida Dresden en andere Pegida afdelingen, en de media stelde regelmatig de vraag wanneer hij Pegida in Nederland zou beginnen. 


Wij kiezen voor onze identiteit, ons erfgoed. Wij wensen ons niet langer te schamen om van ons Nederland te houden. Wij kiezen niet voor consumptie en egoïstisch gewin, wij staan voor onze tradities, ons land, het Nederlandse volk en de Nederlandse cultuur.


Voor het andere nieuws, klik op de afbeelding van Alternatieve Media Nederland.
Wat de Main Stream Media (NPO, RTL, enz.) voor U verzwijgt of 'aanpast' volgens politieke correcte denkbeelden.


Via de website Gasloos Voor Iedereen kan u informatie inwinnen over andere manieren om geheel of gedeeltelijk van het gas te kunnen zonder hiervoor de hoofdprijs te moeten betalen of te maken te krijgen met hoge kosten tegenover het niet meer warm kunnen krijgen van uw woning.
Het kan namelijk anders! Goedkoper! Alleen is het verdienmodel geringer dan bijv. bij warmtepompen.


Na de nacht komt ook de dag

Deze Website meldt gebeurtenissen uit de wereld van vandaag in relatie met wat de Bijbelse profeten hierover hebben voorzegd. Deze woordvoerders van God hebben een duidelijke boodschap aan ons nagelaten over een naderend onheil wat de wereld straks zal overspoelen 

De Bijbel noemt dit de tijd van de "Grote Verdrukking ". De huidige ontwikkelingen in de wereld maken duidelijk dat de Bijbelse profetieën in snel tempo haar voltooiing naderen. Een van de meest duidelijke voorbeelden is het herstel van Israël. Meer dan tweeduizend jaar geleden hebben de profeten dit herstel aangekondigd en wat weinigen ooit voor mogelijk hebben gehouden is in 1948 gebeurt.

Het Joodse volk is terug in het land dat God als een eeuwigdurend verbond aan hen heeft gegeven. Maar dit eeuwige recht op het land wordt hen betwist door volkeren die er geen enkele aanspraak op kunnen maken. Precies zoals de profeten het hebben voorzegd beuken Israels vijanden onafgebroken op de muren van het land en op de poorten van hun eeuwige stad Jeruzalem. 

Deze ontwikkelingen rond Israël en vele andere gebeurtenissen in de wereld maken duidelijk dat deze wereld zich haastig naar een crisis spoedt. De wereld is doof en blind voor Gods Woord en ziet niet dat het wereldtoneel in gereedheid wordt gebracht voor de acteurs die straks een rol gaan spelen in een scenario waarover de Bijbelse profeten uitvoerig hebben verteld.

De God van Abraham, Isaak en Jacob heeft de wereld bepaald niet in het ongewisse gelaten over de dingen die komen gaan.Wat zich nu rond Israël afspeelt is een teken dat de Wederkomst van Heer Jezus nabij is en dat deze wereld zich naar een einde spoedt. Door goed op te letten hoe de gebeurtenissen rond Israël zich ontwikkelen is te zien welk stadium in Gods plan is bereikt.

 

Klik hier om verder te gaan......


Als U op de afbeelding van het boek van Sjef Smeets klikt of de link in deze tekst volgt, treft U een relaas waarvan de broek naar de enkels zakt.
Een aan één sluitend verhaal van verspilling van alles en nog wat om vooral als politiek te kunnen blijven voortbestaan. Over lijken. Maar niet die van zichzelf. Dat moge duidelijk zijn.
U gaat met de link direct naar het boek van Sjef. Echt de moeite waar dit eens door te lezen.


Een absolute aanrader!

Lees meer over ons Manifest aan het volk van Nederland en de recensies. Het is te bestellen bij onze uitgever De Blauwe Tijger en bij Bol.com of via uw boekwinkel te bestellen bij het Centraal Boekhuis onder ISBN-nummer: 978-94-92161-01-7 voor de prijs van €15,-.


Hieronder downloads die U kunnen interesseren.

Associatieverdrag Oekraïne
PDF – 1.1 MB 9 downloads
Verdrag van Lissabon
PDF – 4.1 MB 10 downloads
Verdrag van Lissabon - 2
PDF – 4.2 MB 12 downloads
Verdrag van Lissabon - notities
PDF – 3.4 MB 10 downloads
Universele verklaring rechten van de mens
PDF – 22.3 KB 11 downloads
De protocollen van de wijzen van Sion
PDF – 214.6 KB 12 downloads
EU pensioen regeling - Nederlands automatisch vertaalt
PDF – 886.8 KB 19 downloads
Gedragscode lifestyle neutraliteit politie Nederland
PDF – 143.9 KB 13 downloads
vacinatie hulpstoffen
PDF – 174.2 KB 12 downloads
yemen1211ForUpload_0-HRW--How_Come_You_Allow_Little_Girls_to_Get_Married
PDF – 600.2 KB 13 downloads
Maar_Majesteit
PDF – 1.3 MB 12 downloads
ORANJES
PDF – 2.8 MB 16 downloads